Saturday, March 10, 2012

Eelnevas jutus mainitud brownies`te retsept



Et siis kes soovib see proovib! Ùhe suure panni jaoks piisab ùhekordsest kogusest.
PÒHI:
250g vòid
420g suhkrut
2 muna
380g jahu
60g kakao
1 tl soodat
0.5 tl soola
Nagu nàete on suhkrut rohkem kui jahu aga paluks ikka kòik sisse panna sest see just teebki brownied selliseks venivaks ja nàtskeks really....
Vahusta suhkur ja toasoe vòi kohevaks ning lisa ùkshaaval munad. Vahusta pòhjalikult pàrast iga muna lisamist et kòik saaks ikka korralikult segatud ja kohev. Seejàrel lisa eelnevalt segatud kuivained muna-vòi vahule ning sega. Jaga taigen ning patsuta 2/3 pòhjaks ning pane nii pann koos taignaga kui ka allesjàànud 1/3 taignast kùlmkappi 20 - 30 minutiks seisma. Eelkuumuta ahi 170 kraadi juurde ning kùpseta 20 - 25 minutit. Vòta pann ahjust kuid jàta ahi tòòle et kùpsetamist veidi hiljem jàtkata. Lase eelkùpsetatud pòhjal tàielikult jahtuda ennem kui valad peale katte
KATE:
80 g valget shokolaadi...mina panin 100 ;)
300 g toorjuustu (ntx Philadelphia)
60 g suhkrut
1 muna
Mikserda kòigepealt juust ja suhkur, lisa muna ning viimasena sulatatud valge shokolaad (lase sellel ennem segusse segamist pisut jahtuda)
Nùùd siis kogu kate eelkùpsetatud pòhjale ning seejàrel vòta kùlmast ka varem sinna jàetud tainas ning murra sellest kattele tùkikesi.... Uuesti ahju u 25ks minutiks ning lase ennem sòòmist tàielikult jahtuda

No comments:

Post a Comment