Thursday, March 7, 2013

Neljapäev

Ja novembri-ilm mis algas umbes 3 aastat tagasi ikka veel kestab! Täiesti müstiline kuidas selline stabiilne ilm üldse voimalik on...vahepeal on kalendri järgi kolm suve juba möödunud aga aknast välja vaadates voiks arvata et igavene november......
Aga vahepealsetest tegemistest seda et pühapäeval olime jälle marshalid ning käisin kaameraga kohapeal ja tegin igasuguseid pilte aga ma ei leia oma kaablit üles nii et pildmaterjali seekord ei lisandu. Kui esimesel korral oleksime kogematta oma teeotsal ema ja lapse lasknud autol üle soita siis eelmine kord oleksime peaagu ühe Pontu hinge taevasse saatnud.....no onneks vahepealseid vigu ei loeta ja lopparvestuses koik elus ning terved! :-) Me siiski ei kavatse niipea rallirajale naasta!
Eile ohtul käisime töökaaslastega väljas - üks meist kes on poes olnud alates selle avamisest 14 veebruar 1990 (ma olin sel ajal 10ne aastane!!) otsustas varajasele pensionile minna nii et me käisime siis söögil ja joogil ja veetsime ühe lobusa ohtu. Meie ülemus tuli ka sel puhul oma redust välja, ta on muidu juba umbes 6 nädalat teeselnud et on poolsurnud ja ei saa kahjuks tööle tulla.....eile siis istus meiega u 2 tundi ja siis ütles et peab minema tagasi voodisse kuna ta selg on jätkuvalt haige.....vaatasime talle pikalt ja kaastundlikult järgi kuidas ta seljast kinni hoides ukse poole lonkas ja hakkasime just arutama et äkki on ta toesti haige olnud ja sellepärast kodune kui siis järsku nägime läbi akna kuidas manager elegantse hüppega üle lombi hüppas ja sealt ootava takso suunas jooksis. Väga naljakas oli igatahes :-)

No comments:

Post a Comment